• vrijdag 23 juni 2017 - Romeinen 6:3-4
    Weet u niet dat wij die gedoopt zijn in Christus Jezus, zijn gedoopt in zijn dood? We zijn door de doop in zijn dood met hem begraven om, zoals Christus door de macht van de Vader uit de dood is opgewekt, een nieuw leven te leiden. -- Romeinen 6:3-4

Zang op Stille Zaterdag

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Het Interkerkelijk Gemengd Koor Vriezenveen bereid zich voor op het brengen van een muzikale avond die in het teken staat van Passie, het lijden van Jezus, de voorbereiding op Pasen.
Zaterdag 15 april 2017 zal het koor vanaf 19.30 uur Lijdens- en Paasliederen en gedeelten uit De Crucifixion van John Steiner in het Nederlands ten gehore brengen in de Grote Kerk te Vriezenveen.
Het koor staat onder leiding van tijdelijk dirigent Hans Roordink. Bert Webbink en Henjo Lemans zullen het geheel muzikaal begeleiden. De algehele leiding wordt verzorgd door Jan Wolting.
Tevens kunt u zelf tijdens de samenzang met het koor enkele Lijdens- en Paasliederen zingen.
De avond is gratis toegankelijk. Wel zal er een collecte aan de uitgang zijn.