RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 21 maart 2018 - Psalmen 52:10-11
    Maar ik ben als een groene olijfboom in het huis van God, ik vertrouw op de liefde van God voor eeuwig en altijd. Ik zal u eeuwig loven om wat u hebt gedaan, ik blijf hopen op uw naam, die goed is, in de kring van wie u lief zijn. -- Psalmen 52:10-11

Nieuws

1 November: Dankdag voor Gewas en Arbeid

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Graag wil ik u attent maken op de Dankdag voor Gewas en Arbeid. Al sinds vele jaren kennen wij de Biddag en de Dankdag. Op deze dagen willen wij de Here bidden om èn danken voor Zijn zegen over het werk van onze handen. Ik wil u en jou dan ook van harte uitnodigen om deze diensten niet alleen bij te wonen, maar ook te vieren. De Here is immers niet alleen in ons midden, in de kerk. Hij is ook in ons midden, in ons werk. Van harte aanbevolen!