RSS Dagelijks Woord

  • zondag 24 juni 2018 - Johannes 4:13-14
    ‘Iedereen die dit water drinkt zal weer dorst krijgen,’ zei Jezus, ‘maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft.’ -- Johannes 4:13-14

Nieuws

24Jesus

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Na een geslaagd 24Jesus event vorige jaar september organiseren we in het weekend van 16 en 17 september de tweede editie. 24Jesus is een 24-uurs event waar we met een groep mannen een stevige wandeling maken naar de plek waar we zullen overnachten. Tijdens het 24Jesus-event zal het leven met Jezus centraal staan. We zullen hierover tijdens het event met elkaar in gesprek gaan, tevens zijn er momenten van toerusting en lofprijzing. Naast deze verdiepende momenten is er zeker ook veel ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

Het is bedoeling je zelf o.a. je tent, slaapzak en slaapmat meeneemt en deze als bepakking meedraagt tijdens de wandeling, voor diner, ontbijt en lunch wordt gezorgd. Mocht je niet de beschikking hebben over één of meer van de genoemde benodigdheden vermeld dit dan bij je aanmelding.

Je kunt je aanmelden via het mailadres: 24jesus.vriezenveen@gmail.com

Graag snel aanmelden, want er is plaats voor maximaal 30 personen. Na aanmelding ontvang je bericht met daarin meer informatie. De kosten voor het weekend bedragen 30 euro p.p.

Jeroen Nieuwenhuizen

Jan Scherphof

Henk de Lange

Ernst-Jan  Dasselaar

Jeffrey Bakker