RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

24Jesus 2018

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Na een geslaagd 24Jesus-event vorige jaar september organiseren we in het weekend van 15 en 16 september de derde editie.

24Jesus is een 24-uurs event waar we met een groep mannen een stevige wandeling maken naar de plek waar we zullen overnachten. Tijdens het 24Jesus-event zal het leven met Jezus centraal staan. We zullen hierover tijdens het event met elkaar in gesprek gaan. Tevens zijn er momenten van toerusting en lofprijzing. Naast deze verdiepende momenten is er zeker ook veel ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

Het is bedoeling dat je zelf o.a. je tent, slaapzak en slaapmat meeneemt en deze als bepakking meedraagt tijdens de wandeling, voor diner, ontbijt en lunch wordt gezorgd. Mocht je niet de beschikking hebben over één of meer van de genoemde benodigdheden vermeld dit dan bij je aanmelding.

Je kunt je aanmelden via het mailadres: 24jesus.vriezenveen@gmail.com

Graag snel aanmelden, want er is plaats voor maximaal 30 personen. Na aanmelding ontvang je bericht met daarin meer informatie, zoals vertrektijd en paklijst.

Ook is het handig om aan te geven of je je auto wilt gebruiken voor het vervoer.

De kosten voor het weekend bedragen 30 euro p.p.

Jeroen Nieuwenhuizen
Jan Scherphof
Henk de Lange
Ernst-Jan  Dasselaar
Jeffrey Bakker