• donderdag 15 november 2018 - Romeinen 8:3-4
    Waartoe de wet niet in staat was, machteloos als hij was door de menselijke natuur, dat heeft God tot stand gebracht. Vanwege de zonde heeft hij zijn eigen Zoon als mens in dit zondige bestaan gestuurd; zo heeft hij in dit bestaan met de zonde afgerekend, opdat in ons wordt volbracht wat de wet van […]

3 juni 2018 – ‘Vriezenveen zingt’ in de Grote kerk

Categorieën: Activiteiten,Gemeente

3 juni 2018 – ‘Vriezenveen zingt’ in de Grote kerk; ‘Ere zij aan God, de Vader’

Vier keer per jaar wordt er een zangdienst georganiseerd in de Grote kerk in Vriezenveen. Op zondag 3 juni a.s. om 19.00 uur vindt er weer een zangdienst plaats. ‘ Ere zij aan God, de Vader’ is het centrale thema van deze dienst. Wat is er mooier dan na het vieren van Hemelvaart en Pinksteren God alle lof en eer toe te zingen?

We zingen liederen uit de diverse bundels, van Psalmen en Gezangen tot Opwekking en Johannes de Heer, zodat er voor ieder wat wils tussen zit. De liederen worden afgewisseld met verbindende teksten en/of achtergrondinformatie van de muziek. Medewerking wordt verleend door organist Henk Kamphuis, het blazersensemble en een combo. De zangdienst wordt geleid door ds. Prins, hij zal zorgen voor de verbindende teksten.

De zangdienst is bedoeld voor de mensen uit alle kerken in Vriezenveen en omgeving. Samen zingen tot Gods eer, dat verbindt. Of je nu regelmatig kerkganger bent, of niet, liefhebbers van zingen en muziek mogen deze avond niet missen! Van harte welkom!