RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

500 jaar Reformatie

Categorieën: Algemeen

Op 31 oktober is het 500 jaar geleden, dat Maarten Luther zijn 95 stellingen vastsloeg aan de Poort van de Slotkapel te Wittenberg. Met zijn stellingen bracht Luther een enorme beweging op gang. Zelf wilde hij graag de katholieke kerk hervormen. Dat doel werd niet bereikt. Wel mogen wij 1517 zien als het geboorteuur van de Reformatie. Vanwege het feit, dat dit nu 500 jaar geleden heeft plaatsgevonden, zullen we ook in Vriezenveen stilstaan bij dit jubileum. Er zullen dan ook diverse aktiviteiten worden georganiseerd, waar u en jij van harte voor bent uitgenodigd.  U bent hiervoor natuurlijk van harte uitgenodigd.