RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Actie Dankdag 2017

Categorieën: Algemeen

Binnenkort vindt weer de jaarlijkse Actie Dankdag plaats. Vele vrijwilligers gaan weer op pad om de enveloppe bij u thuis te bezorgen. Op 30 of 31 oktober wordt de enveloppe weer opgehaald. De opbrengst wordt gebruikt als aanvulling op het begrotingstekort van onze gemeente. We hopen ook dit jaar weer op een goede opbrengst.

Het College van Kerkrentmeesters