• woensdag 23 januari 2019 - Galaten 6:1
    Broeders en zusters, wanneer u merkt dat een van u een misstap heeft begaan moet u, die door de Geest geleid wordt, hem zachtmoedig weer op het rechte pad brengen. Pas op dat u ook zelf niet tot misstappen wordt verleid. -- Galaten 6:1

Adventsconcert Looft den Heer uit Notter

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Op DV vrijdag 21 december geeft de Christelijk Gemengde Zangvereniging Looft den Heer uit Notter, aangevuld met projectleden, een adventsconcert in de Dorpskerk in Wierden. Tussen alle verschillende concerten en zangavonden die in deze Adventstijd geboden worden, willen ook wij graag samen met jong en oud zingen ter ere van Hem die op aarde is gekomen. Dit jaar willen wij dat doen met veel bekende en traditionele Kerstliederen, die voor een deel verweven worden in het kerstoratorium “De belofte vervuld” van Jan Peter Teeuw. Het geheel belooft zo een avond te worden met prachtige liederen, waarvan de teksten vaak nieuw, maar toch vertrouwd zijn en die ons zo het wonder van Kerst willen doen ervaren.

Medewerkers zijn Bastiaan Stolk (orgel), Kees de Bruin (synthesizer), Jan Lenselink (piano) en Laura Krale (trompet). De avond staat onder leiding van onze dirigent Jan Quintus Zwart.

Komt u ook om samen met ons uit te kijken naar de komst van Jezus? U bent van harte welkom in de Hervormde Dorpskerk, Burg. J.C. v.d. Bergplein 3 in Wierden. De avond begint om 20.00 uur, de toegang is vrij. Wel is er een collecte voor de kosten. Kunt u niet tijdens deze avond? U bent ook van harte welkom tijdens ons andere adventsconcert op maandag 17 december in de Gereformeerde Kerk in Ommen. Kijk voor meer informatie op onze website www.looftdenheer.nl of volg ons op Facebook!