RSS Dagelijks Woord

  • zondag 21 januari 2018 - Psalmen 3:4-5
    U, HEER, bent een schild om mij heen, u bent mijn eer, u houdt mij staande. Roep ik tot de HEER om hulp, hij antwoordt mij vanaf zijn heilige berg. -- Psalmen 3:4-5

Nieuws

 Afscheid voorzitter van de Diaconie en bevestiging nieuwe voorzitter

Categorieën: Algemeen,Diaconie

Op zondag 24 september a.s. hoopt de huidige voorzitter van de Diaconie van de hervormde gemeente Vriezenveen, Hans Fikkert, afscheid te nemen van het ambt. Dit zal hij doen in de avonddienst, die gehouden wordt in de Grote kerk te Vriezenveen. Aanvang: 19.00 uur.

Als gemeente hebben wij de gelegenheid om Hans te bedanken voor het vele werk, dat hij als voorzitter van de Diaconie heeft mogen verrichten. Zijn opvolger is Huib Eshuis. Huib zal in deze zelfde dienst bevestigd worden in het ambt van diaken, met als bijzondere opdracht het voorzitterschap van de Diaconie van onze hervormde gemeente. Huib Eshuis is getrouwd met zijn vrouw Riette. Samen hebben zij 4 kinderen, Vera Ivan, Wende en Lean. Het gezin woont in de Wetering 66. We zijn blij, dat Hans een opvolger heeft kunnen vinden in Huib Eshuis. We wensen zowel Hans als Huib de zegen van de Here toe.