RSS Dagelijks Woord

  • maandag 21 mei 2018 - Psalmen 107:1-2
    Loof de HEER, want hij is goed, eeuwig duurt zijn trouw.’ Zo spreken zij die door de HEER zijn verlost, die hij verloste uit de greep van de angst. -- Psalmen 107:1-2

Nieuws

 Afscheid voorzitter van de Diaconie en bevestiging nieuwe voorzitter

Categorieën: Algemeen,Diaconie

Op zondag 24 september a.s. hoopt de huidige voorzitter van de Diaconie van de hervormde gemeente Vriezenveen, Hans Fikkert, afscheid te nemen van het ambt. Dit zal hij doen in de avonddienst, die gehouden wordt in de Grote kerk te Vriezenveen. Aanvang: 19.00 uur.

Als gemeente hebben wij de gelegenheid om Hans te bedanken voor het vele werk, dat hij als voorzitter van de Diaconie heeft mogen verrichten. Zijn opvolger is Huib Eshuis. Huib zal in deze zelfde dienst bevestigd worden in het ambt van diaken, met als bijzondere opdracht het voorzitterschap van de Diaconie van onze hervormde gemeente. Huib Eshuis is getrouwd met zijn vrouw Riette. Samen hebben zij 4 kinderen, Vera Ivan, Wende en Lean. Het gezin woont in de Wetering 66. We zijn blij, dat Hans een opvolger heeft kunnen vinden in Huib Eshuis. We wensen zowel Hans als Huib de zegen van de Here toe.