RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 21 maart 2018 - Psalmen 52:10-11
    Maar ik ben als een groene olijfboom in het huis van God, ik vertrouw op de liefde van God voor eeuwig en altijd. Ik zal u eeuwig loven om wat u hebt gedaan, ik blijf hopen op uw naam, die goed is, in de kring van wie u lief zijn. -- Psalmen 52:10-11

Nieuws

Bericht Nationale collecteweek Leger des Heils

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

LEGER DES HEILS- HULP VOOR WIE GEEN HELPER HEEFT…. SOUP, SOAP,SOUL & Soda
In de week van 27 november t/m 2 december 2017, week 48, is jaarlijks de nationale collecteweek voor het werk van het Leger des Heils. Als je nergens meer terecht kunt, vangt het Leger des Heils je op. Verkondig het Evangelie, desnoods met woorden is het motto!
Vorig jaar waren er in heel Vriezenveen slechts 18 collectanten. Graag brengen we dit aantal in 2017 omhoog naar een mooier aantal voor Vriezenveen, Westerhaar en de Pollen. Hiervoor doen we ook een beroep op u en jou. Wilt u / jij een aantal adressen in je direct omgeving/ noaberschap voor je rekening nemen? Uiteraard mogen ook anderen uit je thuisfront daarbij behulpzaam zijn! Meldt u/je aan via bos80@caiway.nl of Couzijn.ina.bos@hetnet.nl; instructie en uitnodiging volgt dan tijdig!