RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Bericht Nationale collecteweek Leger des Heils

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

LEGER DES HEILS- HULP VOOR WIE GEEN HELPER HEEFT…. SOUP, SOAP,SOUL & Soda
In de week van 27 november t/m 2 december 2017, week 48, is jaarlijks de nationale collecteweek voor het werk van het Leger des Heils. Als je nergens meer terecht kunt, vangt het Leger des Heils je op. Verkondig het Evangelie, desnoods met woorden is het motto!
Vorig jaar waren er in heel Vriezenveen slechts 18 collectanten. Graag brengen we dit aantal in 2017 omhoog naar een mooier aantal voor Vriezenveen, Westerhaar en de Pollen. Hiervoor doen we ook een beroep op u en jou. Wilt u / jij een aantal adressen in je direct omgeving/ noaberschap voor je rekening nemen? Uiteraard mogen ook anderen uit je thuisfront daarbij behulpzaam zijn! Meldt u/je aan via bos80@caiway.nl of Couzijn.ina.bos@hetnet.nl; instructie en uitnodiging volgt dan tijdig!