RSS Dagelijks Woord

  • zondag 24 juni 2018 - Johannes 4:13-14
    ‘Iedereen die dit water drinkt zal weer dorst krijgen,’ zei Jezus, ‘maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft.’ -- Johannes 4:13-14

Nieuws

BOEK & KADOSHOP DE AKKER- WWW.AKKERBOEK.NL

Categorieën: Algemeen

Christelijk Boekenhuis “De Akker”  is een non-profit stichting met zo’n 65 vrijwilligers. Voor kerken, verenigingen en scholen zijn er aantrekkelijke regelingen en voordelen, juist ook onderweg naar Pasen en Pinksteren en rondom Geloofsbelijdenis. Voor een 1e indruk kijkt u in bijgevoegde productinformatie, voor een totaal overzicht gaat u naar de webshop op www.akkerboek.nl. De Akker heeft 3 doelstellingen, namelijk:

1) Evangelisatie, verbreiding van Gods Blijde Boodschap in Bijbel, boek, muziek en beeld.

2) Door het bieden van een plaats voor rust, ontmoeting en verdieping voor onze klanten en vrijwilligers.

3) Ondersteuning van goede doelen voor Twenterand en omgeving, in overeenstemming met onze doelstellingen gericht op evangelisatie en diakonaat.

Voorbeelden uit eerdere jaren, een aanvraagformulier en uitleg van de werkwijze vindt u op de website of kunt u opvragen uiterlijk tot Pasen, 1 april 2018. Hartelijk welkom in de Akker!