RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 21 maart 2018 - Psalmen 52:10-11
    Maar ik ben als een groene olijfboom in het huis van God, ik vertrouw op de liefde van God voor eeuwig en altijd. Ik zal u eeuwig loven om wat u hebt gedaan, ik blijf hopen op uw naam, die goed is, in de kring van wie u lief zijn. -- Psalmen 52:10-11

Nieuws

BOEK & KADOSHOP DE AKKER- WWW.AKKERBOEK.NL

Categorieën: Algemeen

Christelijk Boekenhuis “De Akker”  is een non-profit stichting met zo’n 65 vrijwilligers. Voor kerken, verenigingen en scholen zijn er aantrekkelijke regelingen en voordelen, juist ook onderweg naar Pasen en Pinksteren en rondom Geloofsbelijdenis. Voor een 1e indruk kijkt u in bijgevoegde productinformatie, voor een totaal overzicht gaat u naar de webshop op www.akkerboek.nl. De Akker heeft 3 doelstellingen, namelijk:

1) Evangelisatie, verbreiding van Gods Blijde Boodschap in Bijbel, boek, muziek en beeld.

2) Door het bieden van een plaats voor rust, ontmoeting en verdieping voor onze klanten en vrijwilligers.

3) Ondersteuning van goede doelen voor Twenterand en omgeving, in overeenstemming met onze doelstellingen gericht op evangelisatie en diakonaat.

Voorbeelden uit eerdere jaren, een aanvraagformulier en uitleg van de werkwijze vindt u op de website of kunt u opvragen uiterlijk tot Pasen, 1 april 2018. Hartelijk welkom in de Akker!