Cultureel Centrum Kerkstraat 2 (CCK2)

CCK2 staat voor Cultureel Centrum Kerkstraat 2 en is gevestigd in het voormalige Verenigingsgebouw achter de Grote Kerk te Vriezenveen. Na een grondige renovatie is een prachtige zaal ontstaan met een geweldig podium, geluidsfaciliteiten en beeldmedia. De zaal heeft een capaciteit van 350 stoelen, inclusief balkon. De zaal leent zich uitstekend voor allerlei culturele voorstellingen en exposities maar ook voor symposia en bijeenkomsten.

Voor inlichting en reservering van de zaal kunt u bellen met de heer G Brink (koster)

Mail: gengbrink@hetnet.nl

Kerkstraat 2
7671 HG Vriezenveen

Stichting CCK2

In 2009 zijn enkele enthousiaste vrijwilligers gestart om dit prachtig gerenoveerde gebouw te gaan gebruiken voor culturele programmering. Stichting CCK2 staat voor een brede programmering voor een zo breed mogelijk publiek. Kerkstraat 2 moet het kloppend culturele hart worden van Vriezenveen. Er zal dan ook voldoende ruimte worden gegeven aan initiatieven van verenigingen, particulieren, amateurs en professionals. Met name voor try-outs en opkomende artiesten is er plaats in ‘Kerkstraat 2’.

Secretariaat: info@cck2.nl
PR: e-mail: PR@cck2.nl
Website: www.cck2.nl

Cultureel Centrum Kerkstraat 2 (CCK2)