• donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen […]

Centrale berichten

Categorieën: Algemeen

Openbare belijdenis Pinksteren

In de middagdienst van zondag 20 mei, dan is het Pinksteren, hopen in de Grote Kerk acht jongeren belijdenis af te leggen van hun geloof. Aangezien een groot deel van hen studeert, hebben ze het afgelopen seizoen op de vrijdagavond catechisatie gevolgd. Ze komen dan ook niet uit slechts één wijk, maar uit alle vier de wijken van onze gemeente. Daarom is het goed om belijdenis te doen in een centrale dienst. De jongeren die belijdenis gaan doen zijn: Tom Fransen (Bruglaan 68, 7611 BX Aadorp), Hugo Hessing (Garvesingel 8, 7672 AA), Mart Kranen (De Wulp 20, 7671 ZP), Christiaan Mensink (Laan ‘40-‘45 107, 7671 MX), Nienke Penterman (Beatrixstraat 6, 7151 DL Eibergen), Leander Smelt (Verzetstraat 66, 7671 GL), Ruben Teunis (Oosteinde 25, 7671 AR) en Volkmar Volkerink (De Zwaan 4, 7671 WS).
In de middagdienst is er ook kinderoppas aanwezig.

Andries Knevel in CCK2

Op woensdagavond 26 september hopen we weer een gemeenteavond te houden om het nieuwe seizoen a.h.w. “af te trappen”. Op deze avond mogen we de bekende EO-presentator Andries Knevel welkom heten. Hij zal spreken over het thema “Geloven in de 21e eeuw” en alle uitdagingen en obstakels die we daarin tegen kunnen komen. Het belooft een heel boeiende avond met een levendig gesprek te worden. Oftewel: noteer vast in uw agenda!

Doopzondagen
Zondag 3 juni staat gepland als doopzondag voor de Grote Kerk, Pollenkerk en Aakerk. Een week later, 10 juni, is er mogelijkheid tot dopen in de Westerkerk. Mocht u uw kind in één van deze diensten willen laten dopen, dan heeft u zich daarvoor – als het goed is – al opgegeven.