• woensdag 23 januari 2019 - Galaten 6:1
    Broeders en zusters, wanneer u merkt dat een van u een misstap heeft begaan moet u, die door de Geest geleid wordt, hem zachtmoedig weer op het rechte pad brengen. Pas op dat u ook zelf niet tot misstappen wordt verleid. -- Galaten 6:1

Gemeenteavond 23 januari 2019 – CCK2

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Gemeente,Kerken,Wijk-Midden

Op woensdagavond 23 januari hopen we alsnog de uitgestelde gemeenteavond te houden, die oorspronkelijk gepland stond voor september. Op deze avond mogen we de bekende EO-presentator Andries Knevel welkom heten. Hij zal spreken over het thema “Geloven in de 21e eeuw” en alle uitdagingen en obstakels die we daarin tegen kunnen komen. In de kerkenraden zijn we druk bezig met het opzetten van een nieuw beleidsplan voor onze hele gemeente en het doordenken van vragen als: hoe willen we samen gemeente zijn? Dan is het mooi om midden in dit proces een avond met Andries Knevel in gesprek te kunnen gaan over kerk-zijn en geloven in deze 21e eeuw. Het belooft een heel boeiende avond met een levendig gesprek te worden. Oftewel: noteer vast in uw agenda!