• donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen […]

Commissie kerk voor de jeugd

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Kinderen

Next Door gaat komende zondag niet van start. In tegenstelling tot de optimistische berichten in voorgaande kerkbodes gaat Next Door in de Grote Kerk niet in februari maar op een later tijdstip van start. De betrokken kerkraden hebben nog geen gelegenheid gehad een formeel besluit te nemen op deze nieuwe activiteit tijdens de ochtenddienst van de Grote Kerk.

Via de kerkbode melden we wanneer we wel van start gaan.