RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

DABAR

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

Hallo, wij zijn Joanne, Debora, Joas, Job, Lotte, Arian en Hilde. Van 12 tot 19 augustus zijn wij het Dabarteam op Het Berkenven in Vriezenveen. We hebben een week georganiseerd met hele leuke activiteiten, zoals een zeskamp en een vossenjacht, maar ook met de nodige verdieping, bijvoorbeeld tijdens onze avondsluitingen. We hopen deze week een gezellige week te hebben, maar we willen de mensen natuurlijk ook iets van God laten zien! Wilt u voor ons bidden? U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze campingdienst op zondag 13 augustus om 15:00 (of op een andere dag om een kijkje te komen nemen).

In ieder geval alvast heel erg bedankt voor de ondersteuning. We zien u in ieder geval op 13 augustus in de ochtenddienst in een van jullie kerkgebouwen.

Hartelijke groet,

Dabarteam 3