RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 21 maart 2018 - Psalmen 52:10-11
    Maar ik ben als een groene olijfboom in het huis van God, ik vertrouw op de liefde van God voor eeuwig en altijd. Ik zal u eeuwig loven om wat u hebt gedaan, ik blijf hopen op uw naam, die goed is, in de kring van wie u lief zijn. -- Psalmen 52:10-11

Nieuws

De Verdiepingsconferentie

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

De Verdiepingsconferentie organiseert op 9 september 2017 een conferentie met titel ‘Geest van God. Overweldigend en complex.’ Veel christenen kennen vragen rondom de persoon en het werk van de Heilige Geest. Wie is Hij eigenlijk? Wat doet Hij? Waarom vinden we het vaak moeilijk om Zijn werk concreet te omschrijven, bijvoorbeeld in ons eigen leven?

Wil je meer weten over het thema ‘Geest van God. Overweldigend en complex’? Kom dan naar de Verdiepingsconferentie op D.V. zaterdag 9 september in Putten. De hoofdspreker is Prof. dr. W. van Vlastuin. Daarnaast zijn er vier workshops die worden gegeven door Prof. Dr. W. van Vlastuin (Wezep), Ds. L. de Wit (Putten), Dr. W. de Wit (Caïro, Egypte) en Dhr. R. Verzijl (Wijk en Aalburg).

De Verdiepingsconferentie staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 20-40 jaar. Het doel van Verdiepingsconferentie is jongvolwassenen toerusten vanuit de Bijbel en gelegenheid bieden voor bezinning op actuele gebeurtenissen.

Datum:            9 september 2017
Tijd:                 14:30
Locatie:           De Arendshof, Arendstraat 2, 3882 JJ te Putten.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website: www.verdiepingsconferentie.nl of
op facebook: https://www.facebook.com/Verdiepingsconferentie25.