RSS Dagelijks Woord

  • maandag 21 mei 2018 - Psalmen 107:1-2
    Loof de HEER, want hij is goed, eeuwig duurt zijn trouw.’ Zo spreken zij die door de HEER zijn verlost, die hij verloste uit de greep van de angst. -- Psalmen 107:1-2

Nieuws

Diaconie – Appeltje voor de dorst

Categorieën: Algemeen,Diaconie

Evenals vorig jaar willen we dit jaar voor verschillende projecten weer extra geld bijeenbrengen met de verkoop van appels (elstar), peren (Conference), stoofperen (Gieser Wildeman) en aardappelen (bildstar).

Dit jaar gaat de opbrengst van deze verkoop naar:

  • de stichting Manna,
  • de Stichting Moreira Dollen ,
  • project ‘Nieuwe kansen voor straatkinderen Oeganda’ van Kinderen in de Knel

Wilt u hier uw steun aan geven, vul dan de bestellijst in die bij kerkbode zit ingesloten.

De appels en peren zitten verpakt in zakjes van 3 kilo en kosten €4,- per zakje, stoofperen €4,50 (zie opgave formulier. De aardappelen zitten in zakje van 10 kg en kosten € 8,-

In de kerkbode zit een dubbelformulier zodat niet alleen uw eigen bestelling kunt aangeven maar u kunt ook uw buren of familie vragen om fruit en/of aardappelen van ons te kopen.

Dit formulier kunt u weer bij de kerk inleveren. In alle kerken staat bij de ingang weer de bekende ‘Appeltje voor de Dorst’ doos. Tot en met zondag 24 september staan de dozen in de kerk en hebt u de gelegenheid uw bestelling hier in te doen.

Hebt u niet de mogelijkheid om de kerk te bezoeken en wil u toch meedoen, geef dit formulier dan mee aan iemand die wel deze mogelijkheid heeft of geef uw bestelling door aan één van onderstaande personen.

Ook op de site www.hervormdvriezenveen.nl/diaconie staat een bestelformulier waarmee u digitaal uw bestelling kunt doorgeven.

De bestelde appels en de peren worden bezorgd op vrijdag 13 of zaterdag 14 oktober.

Help ons zodat deze actie ook een succes mag worden en de werkgroepen hun werk kunnen voortzetten, maar steun hen en ons bovenal in uw gebed.

Namens de diaconie

  1. Bakhuis tel: 563300
  2. Friesacher tel: 567221
  3. Lemans tel: 562292
  4. Wilharms tel: 564746