• zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

DV 14 EN 15 juli AAD & DINEKE; kerkplanting in ALBANIE

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Zendingswerk

Aad & Dineke van der Maas-Winter zijn momenteel  op verlof en bezoeken Vriezenveen vanuit hun zendingswerk voor Albanië. Op 14 juli is er vanaf 17 uur een programma in Flame/ Hervormd Centrum. Welkom als u van Zending houdt en/of hen wilt bemoedigen.

Op zondag 15 juli gaat Aad van der Maas voor in de morgendienst in de Grote Kerk. Dit jaar is het thema van zendingsvereniging Monica gericht op de activiteiten van Aad & Dineke in Albanië. In November is hiervoor de verkoopmiddag en oliebollen verkoop bestemd. U kunt hen volgen via www.gzb.nl/famvdmaas en u daar ook aanmelden voor de nieuwsbrief.