• woensdag 19 september 2018 - 2 Timoteus 3:16-17
    Elke schrifttekst is door God geïnspireerd en kan gebruikt worden om onderricht te geven, om dwalingen en fouten te weerleggen, en om op te voeden tot een deugdzaam leven, zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust. -- 2 Timoteus 3:16-17

DV 16/9 GROTEKERK-ONTMOETINGSDAG: GOED GESPREK

Categorieën: Activiteiten,Gemeente,Vorming en Toerusting,Wijk-Midden,Wijk-Oost

D.V. 16 september is er opnieuw een Grote Kerk Ontmoetingsdag, georganiseerd door een gezamenlijke commissie vanuit zowel wijk Midden als wijk Oost. Deze keer valt het samen met de opening van het winterwerk voor jeugdwerk, catechese en kringwerk – dus als startzondag, gericht op alle leeftijden met diverse deelprogramma’s! Het thema is: Een goed gesprek. De voorbereidingen zijn in volle gang, dus houd de kerkbode en de mededelingen in de Grote Kerk in de gaten en zet de datum alvast op uw kalender of in de agenda.