• zondag 24 juni 2018 - Johannes 4:13-14
    ‘Iedereen die dit water drinkt zal weer dorst krijgen,’ zei Jezus, ‘maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft.’ -- Johannes 4:13-14

DV 16/9 GROTEKERK-ONTMOETINGSDAG: GOED GESPREK

Categorieën: Activiteiten,Gemeente,Vorming en Toerusting,Wijk-Midden,Wijk-Oost

D.V. 16 september is er opnieuw een Grote Kerk Ontmoetingsdag, georganiseerd door een gezamenlijke commissie vanuit zowel wijk Midden als wijk Oost. Deze keer valt het samen met de opening van het winterwerk voor jeugdwerk, catechese en kringwerk – dus als startzondag, gericht op alle leeftijden met diverse deelprogramma’s! Het thema is: Een goed gesprek. De voorbereidingen zijn in volle gang, dus houd de kerkbode en de mededelingen in de Grote Kerk in de gaten en zet de datum alvast op uw kalender of in de agenda.