RSS Dagelijks Woord

  • donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen […]

Nieuws

Enthousiaste lieve vrijwilligers gezocht Engelsstraat 34

Categorieën: Algemeen,Gemeente

Goedenavond,

Wij zijn de Engelsstraat 34. Een leuke gezellige groep bewoners van De Twentse Zorgcentra. Sinds maart 2017 wonen wij in Vriezenveen.
Hier hebben we het enorm naar onze zin.
Nu zijn we op zoek naar enthousiaste lieve vrijwilligers die met onze bewoners lekker naar buiten gaan om te wandelen of 1 x in de 14 dagen mee gaan huifbedrijden.
Wij zijn een bewonersgroep met een laag niveau en veel van onze bewoners zitten dan ook in de rolstoel. Dit maakt het soms echt moeilijk om met meerdere mensen op een dag naar buiten te gaan. Een paar extra handen is dan ook meer dan welkom.
Onze vraag is of onze beide vacatures in het kerkblad van u mag komen te staan zodat we misschien die leuke vrijwilliger hier uit de buurt wel kunnen vinden?

Wij horen dan ook graag van u terug.

Met vriendelijke groet,
Louise Bijenhof
Namens de bewoners van Engelsstraat 34