RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 21 maart 2018 - Psalmen 52:10-11
    Maar ik ben als een groene olijfboom in het huis van God, ik vertrouw op de liefde van God voor eeuwig en altijd. Ik zal u eeuwig loven om wat u hebt gedaan, ik blijf hopen op uw naam, die goed is, in de kring van wie u lief zijn. -- Psalmen 52:10-11

Nieuws

Even voorstellen.. Let’s Cloud en Jongensclub Benjamin

Categorieën: Algemeen,Jongeren,Kinderen

Let’s Cloud

Let’s Cloud is een initiatief voor 16+’ers met als doel om samen te leren over God en daarbij een gezellige avond met elkaar te hebben. Eens in de 2 maanden organiseren wij een (zaterdag)avond met een leuke activiteit om God en elkaar beter te leren kennen en om een praatje met elkaar te maken. Dit jaar hebben we de opzet van de programma’s met beide handen proberen aan te pakken, wat terug te zien is in de (geloofs)inhoud, de deelnemersaantallen en de gezellige sfeer in de groep. Iedereen is welkom; de data/tijden worden op onze facebookpagina geplaatst. Tot snel?!

Jongensclub Benjamin

De Jongensclub Benjamin wordt elke vrijdagavond tijdens de winterwerkperiode gehouden in Stjaävelin van 18.30 tot 19.45 uur voor jongens van de basisschool. Benjamin is verdeeld in 3 groepen: groep 3-4, 5-6 en 7-8. We beginnen de avonden met gebed en een bijbelverhaal. Hier stellen we enkele vragen over, daarna gaan we met ons werkstuk(je) beginnen/verder. Voor de jongsten is dit iets eenvoudigs zoals schilderen of plakken en voor de ouderen een moeilijker werkje, zoals timmeren en zagen. De avond wordt weer afgesloten met gebed. Doel is om de jongens iets over het Evangelie te vertellen en tegelijk ook, om creatief bezig te zijn in een gemoedelijke sfeer. Zien we jou of jouw zoon ook? Tot snel!