RSS Dagelijks Woord

  • donderdag 15 november 2018 - Romeinen 8:3-4
    Waartoe de wet niet in staat was, machteloos als hij was door de menselijke natuur, dat heeft God tot stand gebracht. Vanwege de zonde heeft hij zijn eigen Zoon als mens in dit zondige bestaan gestuurd; zo heeft hij in dit bestaan met de zonde afgerekend, opdat in ons wordt volbracht wat de wet van […]

Nieuws

FEESTELIJKE UITREIKING CHEQUES AAN 30 GOEDE DOELEN VANUIT AKKERFONDS

Categorieën: Algemeen

Donderdagavond 31 mei was het gezellig druk bij De Akker in Vriezenveen. Vertegenwoordigers van 30 goede doelen waren naar De Akker gekomen voor de overhandiging  van uit het Akkerfonds. De uitreiking vond dit jaar plaats in twee bijeenkomsten. Jaarlijks keert het bestuur van Christelijk Boekenhuis De Akker en Stichting de Zaaier een deel van de winst uit aan goede doelen van diverse instellingen uit Twenterand. Op feestelijke wijze en onder grote belangstelling zijn de cheques aan de vertegenwoordigers van de goede doelen overhandigd. De goede doelen zijn onderverdeeld in vier categorieën: 7 gericht op jongerenactiviteiten, 8 voor evangelisatie, 8 voor werelddiaconaat en 7 voor lokaal diaconaat. Het gaat om hulp in arme landen en organisaties vanuit Twenterand, Oost-Europa, Zuid-Afrika en Israël. En van aanvragen voor muziekbundels, bijdrage bladmuziek, bijdrage digitale leadsheets, een bijdrage ten behoeve van multiculturele maaltijden en het organiseren van diverse bijeenkomsten. De bijdragen zijn in dankbaarheid aanvaard en worden binnen één jaar benut.

Na het uitdelen van de cheques zijn er groepsfoto’s gemaakt en kon men onder het genot van een hapje en een drankje gezellig napraten.

Mede dankzij de inzet van de 65 vrijwilligers die werkzaam zijn in de winkel is het mogelijk om een deel van de winst te investeren in diaconaat en evangelisatie.