RSS Dagelijks Woord

  • dinsdag 23 oktober 2018 - Judas 1:24-25
    De enige God, die de macht heeft u voor struikelen te behoeden en u onberispelijk en juichend van vreugde voor zijn majesteit te laten verschijnen, die ons redt door Jezus Christus, onze Heer, hem behoort de luister, de majesteit, de kracht en de macht, vóór alle eeuwigheid, nu en tot in alle eeuwigheid. Amen. -- […]

Nieuws

Flame

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

Dodenherdenking 4 mei
Op vrijdag 4 mei hebben we met vier jongeren vanuit Stichting Reflection/ Flame een krans gelegd bij de dodenherdenking in Vriezenveen. Samen met de jongeren van Flashback hebben zij bij dit belangrijke moment stil mogen staan. Samen stonden we stil bij iedereen die is omgekomen in de oorlog(en) en de mensen die voor onze vrijheid hebben gestreden.

Oproep vrijwilligers
In ons gezellig Flame jongerencafé zijn we dringend op zoek naar extra vrijwilligers! Tijdens de Flame avonden komen er tussen de 10 en 25 jongeren naar Flame toe. Een plek waar zij kunnen kletsen, kunnen tv kijken, muziek kunnen luisteren, spelletjes kunnen doen en nog veel meer. Een gezellige avond met jongeren en daarnaast word je warm verwelkomd in een super gezellig vrijwilligers team!

Heeft u/ heb jij zin in een leuke uitdaging in het jongerenwerk van Wijk Next? Lijkt je het leuk om je in te zetten voor de jeugd van Vriezenveen? Laat het dan weten aan Herald Aalderink (0640345820)of Rianka Bekendam (0615673162). Ook met vragen kan je zeker bij hen terecht!

We horen graag van u/jou!