RSS Dagelijks Woord

  • dinsdag 23 oktober 2018 - Judas 1:24-25
    De enige God, die de macht heeft u voor struikelen te behoeden en u onberispelijk en juichend van vreugde voor zijn majesteit te laten verschijnen, die ons redt door Jezus Christus, onze Heer, hem behoort de luister, de majesteit, de kracht en de macht, vóór alle eeuwigheid, nu en tot in alle eeuwigheid. Amen. -- […]

Nieuws

Geloof werkt!

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Gemeente

Als Evangelisatie Commissie Hervormd Vriezenveen organiseren we weer ontmoetingen voor mensen die graag met andere mensen, die binnen dezelfde (beroeps)groep vallen, in gesprek willen komen. De centrale vraag zal steeds zijn: ‘Hoe doe jij dat als christen?’

We hopen elkaar handreikingen te geven, elkaar te stimuleren en te bemoedigen om ons geloof uit te dragen. Juist ook op de werkvloer. Wie weet zijn wij wel de enige christenen die onze collega’s, cliënten, klanten, patiënten of leerlingen ooit zullen ontmoeten.

Om dit organisatorisch mogelijk te maken hebben we specifieke informatie nodig. Door middel van een inventarisatie-formulier willen we deze informatie verzamelen.

Als u dit formulier invult en inzendt, gaan we ervan uit dat u wilt deelnemen aan één van de gespreksgroepen.

In principe gaat om het om een eenmalige ontmoeting, in kleine kring, bij iemand thuis. Als er behoefte is aan meerdere ontmoetingen, dan kunnen die natuurlijk onderling geregeld worden.

De link naar het formulier:

http://wqd.nl/Fz0R

We zouden het op prijs stellen dat u dit bericht deelt met andere christenen die belangstelling hebben.

 

Hartelijke groet,

Evangelisatie Commissie Hervormd Vriezenveen

(Ds. Hotze de Jong, Ariska Smelt, Jeroen Nieuwenhuizen, Johanneke Wessels, Marcel van Veen, Frea Pezij, Elisabeth Schaap)