RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Enige tijd geleden hebben we een oproep geplaatst om mee te doen aan een gespreksavond met mensen met dezelfde beroepsgroep. Het doel van deze eenmalige avonden is om met elkaar in gesprek te gaan over hoe je nu je ‘Christen zijn vorm geeft binnen je werk’. Binnenkort zal er een avond gepland worden voor mensen die werken in het onderwijs, in de zorg, mensen die een administratieve functie hebben of een eigen bedrijf hebben. Wilt u nog graag mee doen? Ook als uw beroep niet in dit rijtje genoemd staat? Meld u dan alsnog aan via deze link: http://wqd.nl/4TED  of stuur een mail naar elisabethschaap@gmail.com

Evangelisatie Commissie