• woensdag 19 september 2018 - 2 Timoteus 3:16-17
    Elke schrifttekst is door God geïnspireerd en kan gebruikt worden om onderricht te geven, om dwalingen en fouten te weerleggen, en om op te voeden tot een deugdzaam leven, zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust. -- 2 Timoteus 3:16-17

Geloven in de 21e eeuw

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Dat is het thema waarover Andries Knevel zal komen spreken op woensdagavond 26 september. In de vorige kerkbode werd als plaats vermeld CCK2, maar dat blijkt vanwege een andere activiteit onmogelijk. Daarom zal hij spreken in de Grote Kerk, aanvang 20.00 uur. Om 19.30 is de Suite al open en kunt u koffie krijgen.

Het is een gemeenteavond, dus u bent allen van harte welkom. En de toegang is natuurlijk vrij.