RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Gevraagd: Kosters voor vieringen ZGT Almelo

Categorieën: Algemeen

De Geestelijke verzorging van ZGT Almelo zoekt kosters voor de oecumenische vieringen op zondagmorgen van 10.30 – 11.30 uur.
We zoeken iemand, die gastheer of gastvrouw wil zijn, voor, tijdens en na de vieringen. De werkzaamheden (09.30 – 12.00 uur) betreffen zowel praktische zaken als het overzicht houden tijdens de viering en daar waar nodig actie ondernemen. Frequentie is in principe één keer in de maand volgens het rooster met andere kosters. Hier staat een kleine vergoeding tegenover.

Spreekt u dit aan en hebt u zondagmorgen tijd dan hopen wij van harte dat u reageert. Voor eventuele vragen en een gesprek kunt u contact opnemen met:

Bea Holtrust, geestelijk verzorger ZGT
Bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag (even weken) en vrijdag
Tel: 088 708 3771
b.holtrust@zgt.nl

Caroline Wilmink, secretaresse geestelijke verzorging ZGT
Bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag
Tel: 088 708 3763
c.wilmink@zgt.nl