• donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen […]

Heilige Doop

Categorieën: Algemeen,Wijk-Midden,Wijk-Oost,Wijk-West,Wijk-Zuid

Op zondag 8 april 2018 werd het sacrament van de Heilige Doop bediend aan onderstaande kinderen in de

GROTE KERK
Joël Hendrik Johannes (Joël) Slot, geboren 30 december 2017 te Almelo, zoon van H.H. Slot en L. Boerman, Oude Hoevenweg 141, Vriezenveen.
Lauren Aimée (Lauren) Wessels, geboren 14 januari 2018 te Almelo, dochter van H. Wessels en A.M.J. Wessels-Coes, Gracht 24, Rijssen.
Lauren Nina (Lauren) Zomer, geboren 1 maart 2018 te Vriezenveen, dochter van H. Zomer en M. Zomer-Bril, Dunantstraat 58, Vriezenveen.

WESTERKERK
Hendrik Teun (Teun) Kelder, geboren 25 januari 2018 te Almelo, zoon van H.H. Kelder en N. Kelder-Vugteveen, Westeinde 554, Vriezenveen.
Elle Joyce (Elle) ten Napel, geboren 8 februari 2018 te Almelo, dochter van J.H. ten Napel en A.J. ten Napel-Koster, De Valk 1, Vriezenveen.

Op zondag 15 april in de AAKERK
Jula Fem Maartje (Jula) en
Suze Liz Maartje (Suze) Aalderink, geboren 18 januari 2018 te Leiden, dochters van D.J. Aalderink en M.M.J. Aalderink-Uitslag, Meester Kunstweg 12, Vriezenveen.