RSS Dagelijks Woord

  • zondag 21 januari 2018 - Psalmen 3:4-5
    U, HEER, bent een schild om mij heen, u bent mijn eer, u houdt mij staande. Roep ik tot de HEER om hulp, hij antwoordt mij vanaf zijn heilige berg. -- Psalmen 3:4-5

Nieuws

Jongerendienst: Boos zijn op God, mag dat?

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

De eerste Jongerendienst van het seizoen komt er weer aan! Zondag 17 september zal Yorick Breemes spreken over het onderwerp ‘Boos zijn op God, mag dat?’ Yorick loopt stage bij onze gemeente. Ook de Jongerenband zal er zijn om de muziek te verzorgen.

Tijdens de dienst is de collecte bestemd voor Let’s Cloud. Dit is een initiatief voor 16+ers met als doel samen te komen en een gezellige avond met elkaar te hebben. Na de dienst wordt er gecollecteerd voor de onkosten van de Jongerendienst.

De dienst wordt gehouden in de Grote Kerk en begint om 19:00 uur, om 18:30 gaan de deuren open.

We hopen jullie weer te zien!

De Jongerendienstcommissie