RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 23 januari 2019 - Galaten 6:1
    Broeders en zusters, wanneer u merkt dat een van u een misstap heeft begaan moet u, die door de Geest geleid wordt, hem zachtmoedig weer op het rechte pad brengen. Pas op dat u ook zelf niet tot misstappen wordt verleid. -- Galaten 6:1

Nieuws

Jongerendienst ‘de Enige die redt!’

Categorieën: Activiteiten,Jongeren

Aanstaande zondag 27 mei wordt er weer een jongerendienst georganiseerd in de Grote Kerk in Vriezenveen. Tijdens de dienst zal Bert Boer spreken. Hij zal het met ons hebben over het thema: ‘de Enige die redt!’ De muziek in de dienst wordt verzorgd door onze eigen jongerenband, zij zullen door middel van hun muziek God groot maken!

De collecte tijdens de dienst is bedoeld voor stichting Manna. Stichting Manna helpt mensen die in financiële problemen zijn gekomen. Dit doen ze door deze mensen te ondersteunen in hun basisbehoeften, door bijvoorbeeld een boodschappenpakket te schenken. Met deze hulp hoopt de stichting dat deze mensen uiteindelijk in staat zijn om hun financiële problemen achter zich te laten, zodat ze weer zelf volledig mee kunnen draaien in de samenleving.

De collecte aan de uitgang is voor de onkosten van de jongerendienst.

De dienst begint om 19.00 uur en de deuren zijn open vanaf 18.30 uur. Graag tot ziens in de dienst!

Jongerendienstcommissie Vriezenveen