• woensdag 25 april 2018 - Johannes 1:17-18
    De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid en waarheid zijn met Jezus Christus gekomen. Niemand heeft ooit God gezien, maar de enige Zoon, die zelf God is, die aan het hart van de Vader rust, heeft hem doen kennen. -- Johannes 1:17-18

Jongerendienst: ‘Het kruispunt in je leven’ 15 april

Categorieën: Activiteiten,Jongeren

Aanstaande zondag 15 april is er weer een jongerendienst in de Grote Kerk! De spreker die avond is Bert van Tebberen. Hij zal het gaan hebben over ‘Het kruispunt in je leven’. De muziek wordt verzorgd door Gware. Deze band maakt muziek in dienst van God en uit op deze manier haar dankbaarheid voor Hem.

De collecte tijdens de dienst is voor Stjäävelin Junior (SJ). Zij organiseert een keer in de maand een leuke activiteit voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 16 jaar. SJ wil jongeren in een veilige omgeving ontspanning bieden. Een avond begint met een opening en wordt daarna verder ingevuld met de activiteit. Ook organiseert SJ in de herfstvakantie een kamp. Dit is een weekend met veel activiteiten, gezelligheid en stille tijd.

Aan de uitgang wordt er gecollecteerd voor de onkosten van de jongerendienst.
De deuren van de kerk gaan om 18.30 uur open en de dienst begint om 19.00 uur. We zien uit naar je komst!

Jongerendienstcommissie