RSS Dagelijks Woord

  • maandag 21 mei 2018 - Psalmen 107:1-2
    Loof de HEER, want hij is goed, eeuwig duurt zijn trouw.’ Zo spreken zij die door de HEER zijn verlost, die hij verloste uit de greep van de angst. -- Psalmen 107:1-2

Nieuws

Jongerendienst: ‘Knock-out’ 18 maart

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

Op zondag 18 maart wordt er een Jongerendienst georganiseerd, waarin Joop Gottmers zal spreken. Joop leefde lange tijd in de wereld van drugs en criminaliteit, tot God ingreep. Hij gebruikt nu zijn verleden als een getuigenis, een waarschuwing en een bemoediging.

De muziek wordt verzorgd door de band Berber & Friends. De oorspronkelijke naam van de band is Step4ward, maar in verband met ziekte zal Berber Sollie meespelen.

De collecte tijdens de dienst is bestemd voor Peter en Tineke ’t Lam. Zij zijn werkzaam in Bethlehem. Peter werkt in een werkplaats, waar lichamelijk gehandicapte jongens olijfhout bewerken tot sier- en gebruiksvoorwerpen. Tineke werkt in huis Jemima, waar meervoudig gehandicapte kinderen worden opgevangen. Ze willen op deze manier Gods liefde laten zien aan de mensen om hen heen.

De collecte aan het eind van de dienst is voor de onkosten van de jongerendienst.

De dienst wordt gehouden in de Grote Kerk. De deuren gaan om 18.30 uur open, om 19.00 uur begint de dienst. We hopen jullie te zien!

Jongerendienstcommissie