RSS Dagelijks Woord

  • dinsdag 23 oktober 2018 - Judas 1:24-25
    De enige God, die de macht heeft u voor struikelen te behoeden en u onberispelijk en juichend van vreugde voor zijn majesteit te laten verschijnen, die ons redt door Jezus Christus, onze Heer, hem behoort de luister, de majesteit, de kracht en de macht, vóór alle eeuwigheid, nu en tot in alle eeuwigheid. Amen. -- […]

Nieuws

Jongerendienst: Oog in oog met God

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

Zondag 18 februari is er weer een jongerendienst in de Grote Kerk! Het thema is ‘Oog in oog met God’, waar ds. Kranen meer over zal vertellen. De muziek wordt verzorgd door de Jongerenband. Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd voor Waypoint Twenterand. Dit is een organisatie die de verslavingsproblematiek onder jongeren in de gemeente Twenterand wil aanpakken. Dit doen ze door het geven van verslavingsvoorlichting aan jongeren, het ondersteunen van ouders en het trainen van vrijwilligers. Ook is er een zelfhulpgroep voor naasten en geven ze advies en hulp.

De collecte aan de uitgang is voor de onkosten van de jongerendienst. De dienst begint om 19.00 uur, om 18.30 uur gaan de deuren open. We hopen dat je erbij bent!

Jongerendienstcommissie