RSS Dagelijks Woord

  • donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen […]

Nieuws

Jongerendienst: Oog in oog met God

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

Zondag 18 februari is er weer een jongerendienst in de Grote Kerk! Het thema is ‘Oog in oog met God’, waar ds. Kranen meer over zal vertellen. De muziek wordt verzorgd door de Jongerenband. Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd voor Waypoint Twenterand. Dit is een organisatie die de verslavingsproblematiek onder jongeren in de gemeente Twenterand wil aanpakken. Dit doen ze door het geven van verslavingsvoorlichting aan jongeren, het ondersteunen van ouders en het trainen van vrijwilligers. Ook is er een zelfhulpgroep voor naasten en geven ze advies en hulp.

De collecte aan de uitgang is voor de onkosten van de jongerendienst. De dienst begint om 19.00 uur, om 18.30 uur gaan de deuren open. We hopen dat je erbij bent!

Jongerendienstcommissie