RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Kamp Stjäävelin Junior

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Stjäävelin Junior

Van 21 tot en met 24 oktober organiseert SJ weer het jaarlijkse SJ Kamp voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Zaterdag 21 oktober vertrekken we om 11.00 uur op de fiets richting kampeerboerderij ‘de Zwemkolk’ in Markelo. Op dinsdagmiddag hopen we weer terug te zijn bij Stjäävelin. Tijdens het kamp gaan we natuurlijk weer allemaal leuke en spannende activiteiten doen, dus zorg dat je erbij bent!

Wil je dit gave kamp meemaken? Het inschrijfformulier is te vinden in de vorige kerkbode of op te vragen via sj@hervormdvriezenveen.nl. Via dit e-mailadres kun je ook vragen stellen of meer formulieren opvragen.

De kosten voor het SJ Kamp bedragen €45,- per persoon. Opgeven kan tot en met 14 oktober.