• woensdag 23 januari 2019 - Galaten 6:1
    Broeders en zusters, wanneer u merkt dat een van u een misstap heeft begaan moet u, die door de Geest geleid wordt, hem zachtmoedig weer op het rechte pad brengen. Pas op dat u ook zelf niet tot misstappen wordt verleid. -- Galaten 6:1

Kerstproject kindernevendienst Grote Kerk

Categorieën: Kinderen,Wijk-Midden

Vanaf zondag 3 december, 1e Adventszondag, start het Kerstproject van de kindernevendienst met als thema: ‘Gegrepen door Gods liefde’.
Het kerstproject staat in het teken van Gods liefde. In het bijbelboek Jona lezen we over het leven van Jona; hoe God hem uit liefde stuurt naar de stad Nineve.
Uit liefde voor de mensen spaart God de stad Nineve. Uit liefde voor alle mensen, stuurt God zijn Zoon naar de aarde om ons allen, net als de mensen van Nineve, te verlossen van de zonde. De geboorte van Gods Zoon, de Redder van de wereld, is het teken van hoop voor de toekomst.
Iedere week staan we stil bij een symbool met een link naar de zee, omdat de zee in de verhalen van Jona een cruciale rol speelt.Voor meer informatie over het project: www. Vertelhetmaar.nl

Werkgroep  Kindernevendienst Grote Kerk