• woensdag 25 april 2018 - Johannes 1:17-18
    De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid en waarheid zijn met Jezus Christus gekomen. Niemand heeft ooit God gezien, maar de enige Zoon, die zelf God is, die aan het hart van de Vader rust, heeft hem doen kennen. -- Johannes 1:17-18

Kinderpraise ‘Ik zie jou!’ + op zoek naar nieuwe commissieleden

Categorieën: Activiteiten,Kinderen

Zondag 22 april is de kinderpraise, jullie hebben vast wel gelezen of gehoord dat we leden zochten voor het kinderpraise koor! Nou dat koor gaat nu met de kinderpraise hele mooie liedjes zingen, hoe leuk is dat?! Het thema is Ik zie jou! En Anne Minkjan zal wat vertellen over de barmhartige Samaritaan.
De praise is van half 7 tot half 8 in de Grote Kerk.
Toegang is gratis, er is een collecte voor de onkosten van deze praise.
De praise wordt georganiseerd voor kinderen van de basisschool, maar andere familieleden en vriendjes zijn natuurlijk ook welkom. Dus kom 22 april ook meefeesten bij de kinderpraise tot eer van God!

Ook zijn we nog hard op zoek naar nieuwe commissieleden om dit werk voort te kunnen zetten. Als we geen nieuwe leden kunnen vinden zullen we helaas moeten stoppen met de commissie.. Dat zouden we erg jammer vinden, mede omdat er zoveel bezoekers in de kerk komen, sommigen die anders nooit de kerk bezoeken. Een praise speciaal voor kinderen, elke keer weer een feestje, wie wil dat nou niet?! Dus meld je aan via kinderpraisevriezenveen@hotmail.com of via de facebookpagina van Praise4Kids.

Tot snel!

Praise4Kids