RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

KINGSCLUB    18 oktober 2017

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Kinderen

Het winterwerk is weer begonnen en zo ook de Kingsclub.

Het is onze bedoeling om in het winterseizoen, elke 3e woensdag van de maand een leuke middag voor de basisschoolkinderen te organiseren. Noteer vast op uw kalerder (18 oktober, 15 november, 20 december, 19 januari 2018, 21 februari  2018 en 21 maart 2018)

Kom gezellig met ons zingen, luisteren naar een mooi bijbelverhaal, kijken naar de poppenkast en daarna nog samen knutselen.

Ook de Parels zijn van harte welkom, samen waar het kan en in een eigen vertrek als dit nodig is. Eigenlijk zijn we allemaal parels in de hand van onze God. We hopen weer veel kinderen de weg naar Stjaavelin weten te vinden.

Kom naar Stjaavelin. We beginnen om 2 uur en gaan door tot kwart voor 4.

We hopen dat jullie komen en dat we samen mogen groeien in het geloof.

Voor vragen kun je altijd een mail sturen naar annetta.overweg@hotmail.nl