RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Koken voor Dabar

Categorieën: Algemeen

Van 27 juli t/m 24 aug zijn jongeren uit heel Nederland aan het evangeliseren op camping het Berkenven.
Gemeenteleden koken op de doordeweekse dagen voor hen.
We hebben helaas nog maar 7 kokers op de lijst staan.
Oh ja, dat wilde ik nog doen, denken nu de vaste deelnemers! Geef u op.
Het kan nog steeds hoor,  bij  betsiedogger@hotmail.com  of tel. 0546 861669 (in vorige kerkbode ontbrak het laatste cijfer.)

Namens de Dabarcommissie
Betsie Dogger