• woensdag 23 januari 2019 - Galaten 6:1
    Broeders en zusters, wanneer u merkt dat een van u een misstap heeft begaan moet u, die door de Geest geleid wordt, hem zachtmoedig weer op het rechte pad brengen. Pas op dat u ook zelf niet tot misstappen wordt verleid. -- Galaten 6:1

M.V. “Naar Schrift en Belijdenis’ 16 januari

Categorieën: Activiteiten,Verenigingen

Onze eerste vergadering in dit nieuwe jaar is D.V. 16 jan. 2019. We willen met elkaar nadenken over Psalm 90 uit de bijbelstudie van de Herv  Vaan van december 2018 van Ds J.Molenaar.
We hebben een uitnodiging ontvangen van de M.V. ” Onderzoekt de Schriften” te Hoge Hexel voor hun jaarvergadering op D.V. 17 januari 2019. Ouderling Kerkelijk Werker J. Bredenhoff verzorgt de inleiding : De  Ned Geloofsbelijdenis; Achterhaald of Actueel ? Aanvang 20.00 uur in de kerk te Hoge Hexel.

Het bestuur.