RSS Dagelijks Woord

  • zondag 24 juni 2018 - Johannes 4:13-14
    ‘Iedereen die dit water drinkt zal weer dorst krijgen,’ zei Jezus, ‘maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft.’ -- Johannes 4:13-14

Nieuws

Nieuws van het Dabarfront

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Gebedspunten,Gemeente

Van 29 juli t/m 27 augustus gaan 4 teams van jongeren werken op camping het Berkenven in de Pollen. De dabarcommissie is nu volop  bezig met de voorbereidingen. Er wordt wat vertimmerd in het keukentje op de camping.

Op 5 juli gaan wij inventariseren welke knutselmaterialen er nog goed te gebruiken zijn voor deze periode en wat er aangeschaft zou moeten worden.
De pallets en vloerbedekking voor de witte tent staan al klaar om eind juli in de tent gelegd te worden.
Op die avond is de hele commissie aanwezig om alles goed  schoon te maken voor de eerste groep Dabaristen: Petra, Kees, William, Johan en Gert.
Het tweede team bestaat voorlopig uit 4 personen, maar we hopen op uitbreiding: Bastiaan, Johan, Marieke en Joanne.
In de 3e week bestaat het team uit maar liefst 7 personen:Hilde, Debora,Joanne, Lotte, Joas, Job en Arian.
Van 19 t/m 26 augustus hopen Naomi, Anne-Marie, Marielle, Marlies en Jan Willem aan de slag te gaan op het Berkenven.

Wilt u  voor deze jongeren bidden ?

Voor de 1e week en de 4e week hebben we genoeg kokers, allemaal bedankt voor jullie aanbod!
We zoeken nog een paar kokers  met name voor de data: donderdag 10 ,vrijdag 11 woensdag 16 en vrijdag 18 augustus. Op die manier kunt u de dabaristen op een smakelijke manier ondersteunen. Opgeven bij Betsie Dogger telefoon 0546861669 of e-mail betsiedogger@hotmail.com

Op zondagmiddag organiseren wij een laagdrempelige dienst in de witte tent Deze begint om 15.00 uur , daarna is er koffie en thee of ranja voor de kinderen.