RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Op vakantie: Lees de Bijbel- gratis!

Categorieën: Algemeen

Verkrijgbaar bij  Christelijk Boekenhuis de Akker; zowel NBG- Nederlands Bijbelgenootschap als GZB- Gereformeerde Zendings Bond hebben een gratis bijbelleesrooster voor de vakantie periode, elk voor  2 weken. Handig om mee te nemen, dagelijks een Bijbelgedeelte met korte toelichting. Het vakantie leesrooster van de NBG behandelt de brief van Paulus aan Filippi, met afsluitend dagelijks 2 persoonlijke vragen. Het vakantiebijbelstudieboekje van de GZB komt met 14 portreten van christenen wereldwijd rondom het thema: Laat je zien! Dagelijks is er een portret, Bijbelgedeelte, dagtekst en korte overdenking in handzaam formaat. Beide gratis af te halen op Westeinde 305