RSS Dagelijks Woord

  • donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen […]

Nieuws

Oproep Rabo Clubkas Campagne voor Stichting Reflection/ Flame

Categorieën: Algemeen

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook Stichting Reflection/ Flame doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.  Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €185.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Stichting Reflection/ Flame ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Wij zouden het geweldig vinden als er veel gemeenteleden stemmen op Stichting Reflection/ Flame! Wij willen het jongerencentrum graag opknappen en trainingen en workshops aanbieden aan de vrijwilligers en jongeren!

Stemmen kan via de website: www.rabobank.nl/nwt (deze link krijgt u per mail gestuurd door de Rabobank)

Stemmen maar!!!

Groeten Rianka Bekendam