RSS Dagelijks Woord

  • zondag 21 januari 2018 - Psalmen 3:4-5
    U, HEER, bent een schild om mij heen, u bent mijn eer, u houdt mij staande. Roep ik tot de HEER om hulp, hij antwoordt mij vanaf zijn heilige berg. -- Psalmen 3:4-5

Nieuws

Orgelconcert Martin Mans in de  grote kerk van Vriezenveen

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Op D.V Vrijdag 22 september kunt u gaan genieten van een orgelconcert van organist Martin Mans. Martin zal vooral gaan improviseren over geestelijke liederen en ook zal hij improviseren op verzoek. Tevens zal er ook  nog een stukje samenzang in worden verwerkt. Kortom het beloofd een mooie en spectaculaire avond te worden voor jong en oud. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda.

Aanvang is 20:00 de deuren zullen om 19:15 open staan.
U bent allen van harte welkom.