RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Passage op de Boerenmarkt

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

De vrouwen van Passage-Platteland verzorgen zoals elk jaar weer een kraam op de boerenmarkt. Deze kraam staat voor het museum. Er is koffie, thee of limonade met koek of cake te koop. Er wordt een levensmiddelenmand verloot  en natuurlijk ontbreken de knieperties niet. Heeft u nog spullen voor het altijd prijs gedeelte? Graag vóór maandag 21 aug. brengen bij een bestuurslid.

De opbrengst van onze  kraam gaat voor een gedeelte naar een goed doel. Graag tot ziens op woensdag 23 augustus.