RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Publieksprijs voor stichting Manna

Categorieën: Algemeen

Op 5 april j.l. is de winnaar van de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand bekendgemaakt en de bijbehorende prijs uitgereikt. Stichting Manna was een van de vijf genomineerden.

De winnaar van de Publieksprijs wordt bepaald door middel van stemmen. Van 13 tot en met 30 maart 2018 kon via een website worden gestemd op de genomineerden. De kandidaat met de meeste stemmen won dus de Publieksprijs. Stichting Manna heeft 45% van de stemmen behaald en was daarmee de duidelijke winnaar. Naast een oorkonde was er ook een geldgedrag van 250 Euro mee gemoeid. Dit kunnen we weer goed gebruiken voor onze doelgroep.

Stichting Manna bedankt iedereen die op haar gestemd heeft!