RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 21 maart 2018 - Psalmen 52:10-11
    Maar ik ben als een groene olijfboom in het huis van God, ik vertrouw op de liefde van God voor eeuwig en altijd. Ik zal u eeuwig loven om wat u hebt gedaan, ik blijf hopen op uw naam, die goed is, in de kring van wie u lief zijn. -- Psalmen 52:10-11

Nieuws

Samenwerking Hervormd Westerhaar met de Akker

Categorieën: Algemeen

Zaterdag 1 april was het zover. Door een samenwerking tussen de Hervormde gemeente Westerhaar-Vriezenveensewijk (PKN) met christelijk boekenhuis De Akker is het nu mogelijk om bij De Akker collectemunten van de Hervormde gemeente van Westerhaar te kopen. Om deze samenwerking feestelijk te omlijsten waren dominee Woudenberg en zijn vrouw naar De Akker gekomen om de eerste collectemunten te kopen.
Dankzij deze samenwerking is het mogelijk om voortaan 6 dagen per week gedurende winkeltijden  collectemunten te verkrijgen. Dit is naast de gebruikelijk verkoop van collectemunten, op de derde donderdagavond van de maand in het Hervormd Centrum van Westerhaar.
De Akker verleent, als vrijwilligersorganisatie,  deze service van verkoop van collectebonnen inmiddels al ruim 15 jaar voor Hervormd Vriezenveen (PKN). Hervormd Westerhaar en De Akker werken graag samen aan verbreiding van de Bijbelse blijde Boodschap, tijd voor ontmoeting en een goed gesprek aan de koffietafel, stimuleren van goede doelen voor evangelisatie en diaconaat voor vrijwilligersorganisaties in Twenterand en omgeving.
Klanten zijn van harte welkom in de winkel, Westeinde 305 te Vriezenveen, en de koffie staat klaar.