RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Sing-in VBW 2017 zeer goed geslaagd

Categorieën: Algemeen

Donkere wolken, maar vrolijke muziek en zang van aanwezigen, geleid door een super enthousiast combo! Terug van weggeweest, een traditie is weer in ere hersteld. Op het plein bij Stjaavelin was er de 1e VBW avond 24 juli in de tent bij Stjaavelin een SING-IN. Een kleine 200 aanwezigen zorgden voor een vrolijk geluid in de buurt, passend bij het HGJB- jaarthema van de VakantieBijbelWeek AAN TAFEL. Na een uurtje zingen en een korte toelichting van Henny Veldhuis op het thema, was er tijd voor een goed gesprek en koffie , thee of  limonade  met wat lekkers voor iedereen.  De meeste aanwezigen bleven gezellig napraten op het plein en kregen zo een mooie indruk van alle VBW-activiteiten, een week en avond met een gouden randje. Alle medewerkers, vrijwilligers, bezoekers en deelnemers hartelijk dank!