RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 25 april 2018 - Johannes 1:17-18
    De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid en waarheid zijn met Jezus Christus gekomen. Niemand heeft ooit God gezien, maar de enige Zoon, die zelf God is, die aan het hart van de Vader rust, heeft hem doen kennen. -- Johannes 1:17-18

Nieuws

SING-IN VBW maandagavond 24 JULI  19.30 uur

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Gemeente

Terug van weggeweest, sinds vorig jaar, en speciaal voor iedereen die van zingen en/of muziek houdt. Op de 1e avond van de Vakantie Bijbel Week op maandagavond 24 juli 2016 zal er in de tent bij Stjäävelin weer een SING-IN zijn. Uiteraard sluiten we aan bij het jaarthema van de VBW / HGJB Aan Tafel. Er is uitstekende begeleiding door een speciaal samengesteld combo van professionals en een brede variatie aan liederen voor jong en oud. De inloop is vanaf 19 uur. Samen een uurtje zingen en een korte toelichting van Henny Veldhuis op het thema. Na afloop is er uiteraard koffie, thee en limonade voor iedereen. Leuk om alvast wat sfeer te proeven van de VBW. Juist ook als u zelf misschien verder helemaal niet meedoet, maar wel een goede indruk wilt krijgen van het reilen en zeilen en de diverse activiteiten van de VBW. Voor meer info, kijk op www.hervormdvriezenveen.nl , stoelen meenemen mag, voor liedteksten wordt gezorgd.

Dus zorg dat u/ jij erbij bent & zing met ons mee op maandagavond 24 juli: Alle medewerkers, vrijwilligers, bezoekers en deelnemers hartelijk welkom bij Stjäävelin!