RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 21 maart 2018 - Psalmen 52:10-11
    Maar ik ben als een groene olijfboom in het huis van God, ik vertrouw op de liefde van God voor eeuwig en altijd. Ik zal u eeuwig loven om wat u hebt gedaan, ik blijf hopen op uw naam, die goed is, in de kring van wie u lief zijn. -- Psalmen 52:10-11

Nieuws

STAR 3.0 door IJK Power uit Wierden – Zing jij mee?

Categorieën: Algemeen

Wil jij komen genieten van het Kerstverhaal in de sfeer van The Passion? Kom dan in december naar één van de voorstellingen van STAR, uitgevoerd door Interkerkelijk Jongerenkoor Power uit Wierden.
Maar misschien zing jij wel mee! We zijn namelijk nog op zoek naar meer projectkoorleden om er samen met ons weer net zo’n succes van te maken als de afgelopen drie jaren. Door middel van bekende Nederlandse nummers vertellen we het kerstverhaal in een modern jasje. We worden hierbij begeleid door onze eigen band met uitbreiding van gastmuzikanten.
Als projectkoorlid verwachten we niet van je dat je bij alle repetities bent. We hebben daarom twee repetitiedagen ingepland: zaterdag 4 en zaterdag 18 november. Alle teksten en muziek worden naar je opgestuurd zodat je thuis alvast kunt oefenen. Natuurlijk ben je ook op dinsdagavond van harte welkom om mee te repeteren.
Voor meer informatie over de geplande voorstellingen en aanmelding als projectkoorlid zie
www.star3-0.nl. Opgeven kan vanaf 12 jaar. Heel graag zouden we ook nieuwe jongens/mannen welkom willen heten!!