RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

STAR 3.0 door IJK Power uit Wierden – Zing jij mee?

Categorieën: Algemeen

Wil jij komen genieten van het Kerstverhaal in de sfeer van The Passion? Kom dan in december naar één van de voorstellingen van STAR, uitgevoerd door Interkerkelijk Jongerenkoor Power uit Wierden.
Maar misschien zing jij wel mee! We zijn namelijk nog op zoek naar meer projectkoorleden om er samen met ons weer net zo’n succes van te maken als de afgelopen drie jaren. Door middel van bekende Nederlandse nummers vertellen we het kerstverhaal in een modern jasje. We worden hierbij begeleid door onze eigen band met uitbreiding van gastmuzikanten.
Als projectkoorlid verwachten we niet van je dat je bij alle repetities bent. We hebben daarom twee repetitiedagen ingepland: zaterdag 4 en zaterdag 18 november. Alle teksten en muziek worden naar je opgestuurd zodat je thuis alvast kunt oefenen. Natuurlijk ben je ook op dinsdagavond van harte welkom om mee te repeteren.
Voor meer informatie over de geplande voorstellingen en aanmelding als projectkoorlid zie
www.star3-0.nl. Opgeven kan vanaf 12 jaar. Heel graag zouden we ook nieuwe jongens/mannen welkom willen heten!!